4Fun-Evenementen reist door heel Nederland om bij jou een uitje te organiseren!

Wij bouwen de activiteiten zelf op en laten uiteraard geen rommel achter op jullie locatie.
In de offerte aanvraag kan een locatie worden opgegeven, dit hoeft nog niet direct indien er nog geen geschikte locatie is gevonden. Geen locatie tot jullie beschikking? Ook wij kunnen jullie helpen zoeken naar een geschikte ruimte.

Wij rekenen reiskosten aan de hand van gereden KM tenzij...

  • Jullie binnen 50 KM van Almere zitten? Dan betaal je geen reiskosten!
  • Minimaal 15 deelnemers? Ook dan betaal je geen reiskosten

 

4Fun Evenementen op locatie

Vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op.

Kies zelf waar dit uitje plaatsvindt

Dit uitje is te boeken vanaf:

€26.- 
prijs p.p. & incl. BTW

Offerte aanvragen

Programma overzicht:

3 uur durend

Vanaf 10 deelnemers

 

Arrangement uitbreiden

Prijzen zijn incl. btw

 

City Escape 4Fun

City Escape

Ontsnap in teams uit de stad door verschillende opdrachten te voltooien en de sleutel de vinden. Welke team is er als eerste bij?

Tijdens dit zeer uitdagend uitje is het doel om te ontsnappen uit een stad naar jullie keuze. Dit uitje vindt regelmatig plaats in Almere, maar er is ook de mogelijkheid om, in overleg, naar een andere stad te verhuizen.

Er zal een verzamelpunt zijn waarbij onze instructeur(s) jullie ontvangen, zij zullen tijdens het programma jullie in de gaten houden met een tracking systeem wat jullie bij jullie van hun zullen ontvangen.
Na alle informatie te hebben ontvangen worden jullie op verschillende plekken geplaatst binnen de stad, jullie worden vervolgens "opgesloten". Buiten de stad ligt een NO-GO area, wanneer je in de buurt van die area komt ontvang je een waarschuwing, na een nieuwe overtreding volgt er een extra straf opdracht voordat jullie verder kunnen.

Jullie gaan als teams op stap door "The City" en proberen verschillende opdrachten/taken uit te voeren. Jullie krijgen een telefoon met camera van ons mee, tijdens de tocht sturen jullie bewijzen van uitvoering naar de instructeur, deze zal jullie een nieuwe opdracht toe sturen, wanneer de oude is volbracht.
Het team dat als eerste op de eind locatie is aangekomen en daar de laatste opdracht(en) weet te volbrengen zal zich een weg mogen banen naar de sleutel van de stad, de enige manier om het uitje te kunnen afsluiten.

Voor speciale verzoeken van dit uitje en zelf een stad/dorp te bepalen, kan je met ons contact opnemen of dit aangeven in de offerte. Het is mogelijk dat hier een toelsag op zit, dit zullen wij direct aan jullie vermelden. 

Het winnende team een vaantje? Kosten per vaantje zijn €7.50