4Fun-Evenementen reist door heel Nederland om bij jou een uitje te organiseren!

Wij bouwen de activiteiten zelf op en laten uiteraard geen rommel achter op jullie locatie.
In de offerte aanvraag kan een locatie worden opgegeven, dit hoeft nog niet direct indien er nog geen geschikte locatie is gevonden. Geen locatie tot jullie beschikking? Ook wij kunnen jullie helpen zoeken naar een geschikte ruimte.

Wij rekenen reiskosten aan de hand van gereden KM tenzij...

  • Jullie binnen 50 KM van Almere zitten? Dan betaal je geen reiskosten!
  • Minimaal 15 deelnemers? Ook dan betaal je geen reiskosten

 

4Fun Evenementen op locatie

Vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op.

Kies zelf waar dit uitje plaatsvindt

Dit uitje is te boeken vanaf: 

€12.95 
prijs p.p. & incl. BTW

Offerte aanvragen

Programma overzicht:

2 uur durend

25 +/- opdrachten

Minimaal 15 deelnemers

 

Arrangement uitbreiden

Prijzen zijn incl. btw

 

 

 

 

 

 

 

 

Minute to Win it

Minute to Win it groepsuitje

Volbreng leuke, maar vooral uitdagende opdrachten. Let op de tijd, je hebt maar 60 seconden!

Met solo en duo opdrachten proberen jullie binnen de 60 seconden de opdracht te winnen. Je gaat tijdens dit programma zoveel als mogelijk opdrachten proberen te voltooien. Wij zitten ruim schoots opdrachten voor jullie uit. In kleine teams bewandel je de opdrachten naar je eigen keuze. Sommige speel je alleen, andere gezamelijk. Er zijn iedere ronden oefen momenten gevolgd met de 60 seconden race. Daarna wisselen jullie van onderdeel, eventueel ook van team. Vrijheid is er voor iedereen. Even tot rust komen? Geen probleem, stap gewoon weg bij de activiteiten.

Richting het einde van het programma gaan er gezamenlijk winnaars worden aangewezen van de 60 seconden wedstrijden. Onder het toe ziend oog van het publiek gaan zij de een selectie van opdrachten uitvoeren. Winnaars worden aan het eind van het programma geëerd.

Het grote aanbod aan opdrachten zal ervoor zorgen dat er constant vermaak zal zijn voor iedereen die mee zal doen. Afhankelijk van het aantal deelnemers zetten wij meerde spellen uit.

Activiteiten bij dit programma

Blaaskaak - Blik op de weg - Handoplegging - Ken je pen - Lepeltje lepeltje - Olifanten mars - Papieren wolkenkrabber - Ping pong plop - Stapelgek - Waterballonnen - en er zijn nog heel veel meer uitdagende opdrachten.

Wie wint er de meeste opdrachten?

Het is ook mogelijk het programma in High Tea vorm uit te breiden. Voor €5,- p.p. zijn sommige opdrachten met lekkernijen + is er 1 consumptie p.p.

Bij dit programma kan ook een nr. 1 & 2 beker worden aangeschaft. Eenmalige kosten zijn €25.-