4Fun-Evenementen reist door heel Nederland om bij jou een uitje te organiseren!

Wij bouwen de activiteiten zelf op en laten uiteraard geen rommel achter op jullie locatie.
In de offerte aanvraag kan een locatie worden opgegeven, dit hoeft nog niet direct indien er nog geen geschikte locatie is gevonden. Geen locatie tot jullie beschikking? Ook wij kunnen jullie helpen zoeken naar een geschikte ruimte.

Wij rekenen reiskosten aan de hand van gereden KM tenzij...

  • Jullie binnen 50 KM van Almere zitten? Dan betaal je geen reiskosten!
  • Minimaal 15 deelnemers? Ook dan betaal je geen reiskosten

 

4Fun Evenementen op locatie

Vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op.

4Fun-Evenementen

Welkom bij 4Fun-Evenementen! Wij zijn de specialist op het gebied van uitjes bij u thuis of een locatie in de buurt.

4Fun-Evenementen is opgericht in juni 2014 en begonnen met uitjes op vaste locaties binnen Nederland. Eind 2015 maakte wij een dusdanige groei mee waardoor is besloten geen vaste locaties meer te gebruikten maar simpelweg bij de mensen over de vloer te komen. Zo organiseren wij onze uitjes bij gasten thuis of op het werk. Het komt ook regelmatig voor dat er speciaal voor het uitje een locatie wordt geregeld, hierbij kan ook onze hulp worden ingeschakeld. 

De uitjes bij 4Fun-Evenementen zijn actief, uitdagend maar vooral hilarisch. Ons doel is dan ook mensen een geweldige dag bezorgen zonder dat zij daar zelf veel voor hoeven te doen!

In ons aanbod hebben wij enkele unieke (zelf ontworpen) uitjes. Ook hebben wij bestaande uitjes, die wij compleet hebben omgezet naar een nieuw concept (denk bijvoorbeeld aan onze bekende bananenpakken). Binnen Nederland & Duitsland is er een enkel bedrijf waarmee wij een samenwerking hebben op het gebied van uitjes uitdenken en ontwikkelen. Kortom ons aanbod zal blijven groeien!

Voor uitjes op locatie rekenen wij zelden reiskosten. Wanneer een klant het uitje binnen 50 KM van ons hoofdkantoor in Almere wil organiseren of er voor minimaal 15 deelnemers wordt betaald, dan zijn de reiskosten voor onze rekening. Het komt dan ook zelden voor dat er onnodige kosten worden gemaakt.
Wij zorgen er ten alle tijden voor dat onze uitjes scherp geprijsd zijn. Een leuke dag hebben hoeft niet met een groot budget!

Wist je dit al? Bij ons kunnen uitjes ook worden uitgebreid met hapjes, drankjes of een compleet verzorgde BBQ. Prijzen hiervoor staan bij de uitjes vermeld of gaan in overleg. Wij houden altijd rekening met de (dieet) wensen van de klanten.

Kijk rustig rond op onze website en ontdek ons (nog steeds groeiend) aanbod evenementen. Heeft u zelf idee├źn voor leuke uitjes of activiteiten? Wij staan altijd open voor suggesties.

Nog steeds niet overtuigd om te kiezen voor 4Fun-Evenementen? Je kan altijd nog contact opnemen, dan zullen wij al uw vragen beantwoorden.

And Don't Forget >>> Always Go 4Fun!! 4 rood1